Keskikesän kuulumiset

19.6.2019
Uusia asiakkaita, uusia töitä, uusia urakoita, uusia työntekijöitä, huippuhyvä meininki siis taas päällä.

Jo pelkästään kesäkuussa on otettu useita uusia työntekijöitä porukkaan, osa kesälomittajiksi ja osa suoraan pitempiin työsuhteisiin jatkuviin työmaihin ja tilauksiin. Lisää jengiä otetaan sisään, kun heinäkuun teollisuusremontit pyörähtävät käyntiin.

 

Viherpalvelupuolelle on saatu niin paljon tilaustöitä, että myös sille puolelle on rekrytty ja löydetty lisäkäsiä.

 

Kuljetuspuolella on vakituisten rekkamiesten apuna touhunnut ahkera nuori nainen, ensin työharjoitteluna ja nyt ihan oikeissa töissä.

 

Metallipuoli vetää myös koko ajan lisää porukkaa, niin ammatti- kuin aputöihinkin. Hitsaajat ja pätevät rälläkänkäyttäjät ovat nyt kuumaa kamaa, lisähaut on päällä ja töitä riittää.

 

Lämmintä on myös raksapuolella. Jotin omat raksaspesialistit ovat täystyöllistettyjä ja tähänkin ryhmään lisävoimia etsitään jatkuvasti.

 

Myös perinteinen Jot-Rentin aputyöryhmä, joka hoitaa usean asiakasyrityksen puhtaanapito- ja järjestelytöitä on kasvanut jälleen ja onneksemme olemme löytäneet taas mahtavia tyyppejä tähänkin huipputärkeään työporukkaan.

 

On uskomattoman hienoa, että pystymme palvelemaan niin montaa eri yritystä ja työllistämään niin monta kymmentä työntekijää. Osa työntekijöistämme on vakituisissa oman alansa hommissa ja loput muodostavat sen monipuolisen moniosaajaryhmän, joka jakaantuu päivittäin useaan eri kohteeseen tekemään moninaisia ja mielenkiintoisia töitä.

 

Joko seuraat meidän facebook-sivua Jot-Rent ja instagramtiliä jottifamily ;)

#jottifamily #jotrentvälittää

 

Kivaa keskikesää just sulle! Toivotaan aurinkoisia kelejä!

Jari Riihijärvi

jari.riihijarvi@jot-rent.fi
044 564 6195