Mitäpä jos tulisit meille töihin?

Me Jot-Rentillä pidämme huolta työntekijöistämme ja tyytyväisyyskyselyiden perusteella olemme erittäin hyvä työnantaja. Maksamme aina vähintään työehtosopimusten mukaista palkkaa.

 

HOX TALVEN TEOLLISUUSREMONTTI RAAHESSA LÄHESTYY! 2 viikon työpätkä marraskuussa, jossa monenlaista tehtävää tarjolla;

- palovartioinnit

- teollisuuden puhtaanapitohommat

- kahviomyynti

Brahen opiskelijoilla (täysi-ikäisyysvaatimus tehtaalla) mahdollisuus tienata opintopisteitä näistä töistä! TEE HAKEMUS JA MAINITSE "remppapaketti" niin sinulla on mahdollisuus päästä palkkatöihin ja koulu etenee samalla, me sovimme käytännöt opettajasi kanssa!

JOULULAHJARAHOJA TIENAAMAAN SIIS!!

TÄYTÄ HAKEMUS TUOSTA ALTA. VOIT AINA ITSE VALITA OTATKO TARJOAMAAMME TYÖTÄ VASTAAN

 

Voit halutessasi kysyä lisää meidän toimistolta 08-221707 / info@jot-rent.fi tai Tomi Tervolta 0445646198 / tomi.tervo@jot-rent.fi

 

Jot-Rent työnhakijalle

Vuokratyöntekijänä olet Jot-Rentin työntekijä, vaikka tekisitkin töitä asiakkaan tiloissa. Vuokratyön avulla onkin mahdollista saada jalka oven väliin oman alan yrityksiin.

Kun teet työhakemuksen meille ja kerrot mitä työtä haet ja miltä alalta, niin kartoitamme avoimista paikoistamme sopivan työn sinulle. Jos sopivaa työtä ei ole juuri sillä hetkellä tarjolla, tallennamme hakemuksesi järjestelmäämme ja kartoitamme tulevia mahdollisuuksia ja ilmoitamme heti, kun sopivaa työtä löytyy. Voit aina itse valita, otatko tarjoamaamme työtä vastaan.

Mielessä jotakin muuta? Soita meille!

Hae meille töihin!
 

Vaaditaan
Vaaditaan
Vaaditaan
Vaaditaan
Vaaditaan
Vaaditaan
Captcha-koodi