Teollisuuden palvelut

Vuokraamme henkilöitä moniin teollisuuden projektien tarpeisiin. Henkilöstövuokraus tai projektityöntekijät Jot-Rentin kautta on hyvä keino reagoida työvoimatarpeisiin nopeasti, tehokkaasti ja luotettavasti.

Jot-Rent teollisuuden palvelut

Hoidamme Jot-Rentillä erilaiset projektityöt ja urakkasopimukset tarvittaessa alusta loppuun. Teemme työn itsenäisesti omalla porukallamme ja omilla valvojillamme tai osana tilaajan porukkaa. Meiltä löytyy niin hitsaajia, asentajia, rakennus- ja puhtaanapitotyöntekijöitä kuin palovartijoitakin. Työntekijät ovat Jot-Rentin palveluksessa, mutta vuokraamme henkilökuntaa tarpeiden mukaan monille eri työmaille.

Voimme asennusten ja hitsausten lisäksi myös valmistaa tarvittavat teräsrakenteet erilaisiin projekteihin yhteistyössä Olkijoen Metalli Ky:n kanssa. Suoritamme hitsaukset ja asennukset tilauksen mukaan alusta loppuun oman insinöörimme johdolla.

Olemme toimineet vakituisella työporukallamme muun muassa Raahen terästehtaan alueella ja Pohjois-Suomen kaivoksilla jo kymmenien vuosien ajan. Toimistomme sijaitsee Pohjois-Suomessa Raahessa, mutta toimimme valtakunnallisesti.

Mielessä jotakin muuta? Soita meille!