22
toukokuu

Kesäisiä mietteitä merenrannassa

Olipa mukavan kiireinen aamu taas, vähän paperihommia ja palavereita, hommat rullaa. Siinä kun saatiin työnsuunnittelijoiden kanssa sisäisen viestinnän palaveri pidettyä ja alkoi nälkä kurnimaan, niin mietin että nyt sen teen, lähden pihalle syömään lounasta, niin kuin elokuvissa.
Lue lisää
10
huhtikuu

Monimutkaista..ko

Olin viime viikon perjantaina kuunteluoppilaana yrittäjien tilaisuudessa Raahessa, jossa käsiteltiin venäläisen ja suomalaisen sopimuskulttuurin yhtäläisyyksiä ja eroja. Keskustelutilaisuudessa oli esiintymässä suomalaisia juristeja ja venäläisiä ydinvoimalan rakentamisen sopimuspuolen johtajia. Venäläiset asiantuntijat korostivat puheenvuoroissaan ydinvoimalatyömaan tarkkoja käytäntöjä, eivätkä niinkään eroja suomalaiseen tekemiseen.
Lue lisää
28
maaliskuu

Rekrytoinnin haasteet ja mahdollisuudet Raahen päätoimialoilla

Raahen kauppakamariosaston tämän vuoden kolme pääpainopistealuetta ovat vetovoimatekijöiden vahvistaminen alueella, osaavan työvoiman saatavuus ja sujuva liikenne.
Lue lisää
16
helmikuu

Raahe, viekö kaveri karkin kädestäsi

Raahen alueelle on vyörymässä useita suuria hankkeita, osa on jo käynnissä, osa starttailee, mutta osataanko me raahelaiset ottaa hyöty irti näistä.
Lue lisää
26
tammikuu

Vuorovaikutusta, Verkostoitumista ja Videointia

Jot-Rent on perinteikäs perheyritys, joka toimii teollisuuden, rakennusalan ja kuljetusalan töissä ja näillä kaikilla aloilla sekä projekteissa että työvoiman välittäjänä.
Lue lisää
22
joulukuu

JOT-RENT MARINERS

Oli synkkä ja myrskyinen ilta, jottipuhelin soi, puhelimen päässä iloisen, mutta apua kaipaavan miehen ääni:
Lue lisää
14
joulukuu

Jokseenkin Omalaatuinen Tarinani

Jot-Rentillä on panostettu markkinointiin tosissaan nyt muutama vuosi ja tulokset ovat olleet todella hyviä. Jotti on saanut uusia asiakkaita, uusia yhteistyökuvioita ja paljon uusia työntekijöitä. Jot-Rent on nyt tunnetumpi ja mikä tärkeintä, yhä useammat ihmiset tietävät mitä kaikkea Jotti oikeasti tekee.
Lue lisää
14
syyskuu

JOTain uutta Vanhaa kunnioittaen

Me ollaan jotilla mietitty, suunniteltu, pohdittu, pyöritelty, kokeiltu, mokattu, hoksattu, tehty paremmin ja mielestämme koko ajan kehitytty. Onko kehittymiseen oikeastaan muuta keinoa, kuin suunnitella ja kokeilla, välillä mokailla ja taas parantaa, tehdä tehdä tehdä.
Lue lisää
7
elokuu

Jotain on tehty oikein

Uusia asiakasyrityksiä, uusia työntekijöitä, uusia urakoita, uusia tarjouspyyntöjä, eli toisin sanoen hommat rullaa.
Lue lisää
13
heinäkuu

Jotain huikeeta

Meillä on aivan huikeita työntekijöitä, he ovat kaikki upeita tyyppejä ja jokainen heistä on tärkeä.
Lue lisää