12
heinäkuu

Jottifestarit

Kesän ensimmäiset pienemmät jottifestarit taputeltu, kaksi kuukautta kestävät isommat kesäfestarit käynnissä, elokuun festareita valmistellaan ja marrasjoulukuun festareihin rakennellaan jo pohjia
Lue lisää
19
kesäkuu

Keskikesän kuulumiset

Uusia asiakkaita, uusia töitä, uusia urakoita, uusia työntekijöitä, huippuhyvä meininki siis taas päällä.
Lue lisää
16
toukokuu

”Kylläpä tuo koulutus pisti taas ajattelemaan”

Meillä oli Jot-Rentin toimihenkilöille suunnattu koulutus toissapäivänä aiheena erilaiset persoonat ja viestintä. Saimme lisää oppia ja oivallusta siihen, kun me olemme niin erilaisia kaikki, että miten ja millä keinoin kannattaa kommunikoida, viestiä ja käyttäytyä erilaisten ihmistyyppien kanssa. Kouluttajan materiaali perustui C.G Jungin tutkimuksiin ja teorioihin.
Lue lisää
25
huhtikuu

Vihertää jo

Kun astun talosta puutarhaani, astun tavanomaisesta itsestäni, jokapäiväisistä ajatuksistani, totunnaisista iloistani ja suruistani, joiden avulla tunnistan oman identiteettini ja vakuutun siitä. Ne minä jätän taakseni kuten kylpijä jättää vaatteensa rannalle. -Aleksander Smith
Lue lisää
11
huhtikuu

JARKKO

Jot-Rentin vastaava työnjohtaja Jarkko Markus kertoo hieman työstään, itsestään ja jottiperheen touhuista
Lue lisää
1
maaliskuu

JOT-RENT UUDISTUU JA KEHITTYY KOKO AJAN

Tämä vuosi on lähtenyt meidän osalta heti ryminällä liikkeelle. On saatu uusia isoja asiakkuuksia ja lisätty osaamista niin kentälle kuin toimistoonkin. Uusi kuorma-autokin on hankittu ja sillekin jo oma vakioajoreitti saatu.
Lue lisää
25
helmikuu

Vlogi: Jot-Rent - MONIPUOLINEN PALVELUYRITYS

Henkilöstöä, palveluita, uusia juttuja!
Lue lisää
25
lokakuu

Jottielämää

Tämän viikon saldoa mm.; asiakasyritys tilasi asentajia, tietynlaisia osaajia tiettyyn ajankohtaan tiettyyn paikkaan; löytyy ja onnistuu!
Lue lisää
23
lokakuu

Unelma

Meidän unelma on se, että päästään tulevaisuudessa auttamaan yhä useampaa ihmistä.
Lue lisää
12
lokakuu

Rohkeasti Mukavuusalueen Ulkopuolelle

Olin eilen upeassa Raahen yrittäjien ja RPKK:n järjestämässä tilaisuudessa Raahen legendaarisella kauppakoululla. Rohkeus oli päivän sana.
Lue lisää